Jouluntuoksua

Jätä kommentti
Yleinen

Heleijaa, ensimmäiset piparit leivottu tälle syksylle joululle kun tällä muorilla teki niin mieli piparitaikinaa! Niimpä sitä kaivettiin viimejouluinen möntti pakasteesta ja ei muuta kuin muotit esille ja kaulimet hommiin.

IMG_2069.JPG

Niinhän siinä kävi että taikinaa meni enemmän lasten ja mamman suuhun kuin mitä valmiiksi pipareiksi asti (miehen pudistellessa päätään).

IMG_2070.JPG

Piti se pikeerikin vielä tehdä ja antaa nonparellisateen tulla! Muorin tehtävä oli pursottaa pikeeri ja muksut huolehtivat siitä että nonparelleja löytyy vieläkin keittiön listan väleistä ja jokaisesta pyykkiin menneestä sukasta.

IMG_2073.JPG

Jotenkin, kuitenkin, loppuviimein ajaudutaan siihen, että näistäkin tuotoksista tehtiin ”tuotteita”. Lagerhausista kesällä ostetut sellofaanipussit osoittivat paikkansa näiden piparien pakkaajana. Etiketit taiteltiin nelivuotiaan neitimme kanssa, ja näin saatiin huomiselle hoitopäivälle pieni mukava piristys aikaan. Mukavaa oli, ehkä joulun jälkeen seuraavan kerran 😀

IMG_2074.JPG

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s