Lumi tuli, lumi suli

Jätä kommentti
Yleinen

Taisi olla heti seuraava päivä tuosta Thaimaa-aiheisesta postauksesta, kun tännekin saatiin kunnon lumipeite. Sinä päivänä istuin pitkän tovin höyryävä teekuppi kädessä katsellen lumentuloa. Taianomainen hetki.

IMG_2331.JPG

IMG_2330.JPG
Hoitopäivän päätyttyä jäätiin lasten kanssa pihalle ja rakennettiin alppiruusupuskia uhmaten liukurimäki meidän alapihalle.

IMG_2340.JPG
Kuva on vähän kehno, mutta meillä oli hauskaa! Tulipa mieleen, että menen pihavarastolle kaivamaan lautailukamppeet esiin ja kokeilen niillä liukurimäkeä… Jätin asian kuitenkin ajatuksen tasolle hautumaan ja ehkä parempi niin.

Isänpäivänä tehtiin lasten kanssa talven ekat lumiukot terassille. Veikeät ukkelit kurkkivat meitä muutaman tunnin keittiön ja olkkarin ikkunoista sisään, kunnes ensimmäiseltä putosi silmä ja toiselta porkkananenä.

IMG_2378.JPG
Kuvassa ukot ovat vielä täydessä terässään. Isomman ukkelin takaa kurkistavaa isosiskoa ei lumisten herrojen sulaminen tuntunut huolettavan, vaan hän kävi sitä mukaa napsasemassa porkkanat omaan suuhunsa kun ne ukkojen päästä tippuivat. Tänä aamuna ukkojen olotila näytti ratkaisevasti huonontuneen, ja huomiselle ennustetun kaatosateen jälkeen niistä ei liene enää paljon jäljellä.

Jotta ei aivan lohduttomaksi menisi, niin seuraavassa postauksessa kerron isänpäivän iloista, eli kakkupostausta tiedossa. Stay tuned! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s