Isänpäivän miniherkut

comment 1
Yleinen

IMG_2379.JPG

Se on siinä. Instagramissa ihmetelty Minttusuklainen isänpäiväkakku minikoossa (ja takana toinen mokoma). Meillä kun tuppaa jäämään iso kakku äidin syötäväksi koko seuraavaksi viikoksi. Ohje on liliäidin blogista, kiitos siitä. Ohjeesta poiketen käytin kakkupohjana pakasteesta löytynyttä kääretorttupohjaa. Piparminttuaromia en vaivautunut hankkimaan tätä kakkua varten, mutta olisi ehkä pitänyt. Mintun maku ei ainakaan liikaa puskenut läpi ilman sitä. Ohjeen jaoin viiteen osaan minikokoista kakkuvuokaa varten.

Kakkuvuoka on hankittu kesän Tukholman reissulla ystävän suosituksesta Lagerhausista. Aivan loistava liike muuten, ja olen jopa kysynyt voisinko perustaa Suomeen Lagerhausin. Vielä eivät olleet Ruotsin maalta valmiita laajentamaan naapurimaahan, eikä verkkokauppakaan toimita vielä Suomeen.

Isänpäivä meni muutoinkin mukavasti lasten kanssa touhuten. Lounaaksi syötiin pulled pork burgerit, joiden yhtenä lisukkeena käytin ekaa kertaa coleslaw-salaattia. Sopi kyllä täydellisesti pakettiin punasipulin, sinapin, salaatin, kurkun ja tomaatin kanssa. Suosittelen myös tätä! Pulled pork ostettiin valmiina kaupasta, jottei turhaa tuuskausta ruoan kanssa tarvisi sunnuntaina harrastaa.

IMG_2377.JPG
Nyt pitkään uneksimani lasagne paistuu uunissa, pian syödään! Taas. 😄

1 kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s