Jouluikkunoita ihastelemassa

Jätä kommentti
Yleinen

Sunnuntaina huristeltiin Tampereen keskustaan joulunavaukseen. Ihmisiä oli tietenkin liikenteessä laumoittain, eikä parkkipaikkaa ollut helppo löytää. Lopulta ahtauduimme Sokoksen parkkihalliin ja siitä Sokoksen läpi keskustorille. Varsinainen paraati ehti mennä jo ohitse kun me ollaan aina myöhässä joka paikasta, mutta lasten onneksi joulupukki ja muu paraativäki kurvasivat keskustorille juuri sopivaan aikaan. Paraatista tai muustakaan keskustorin tapahtumasta minulla ei ole kuvia, sillä keskityin tällä kertaa jouluikkunoiden kuvaamiseen. Lapset toivat omat haasteensa kuvaamiseen, kun heitä piti nostella ja kantaa olkapäillä kun eivät olisi muuten mitään nähneet.

stockmann jouluikkuna

Suuntasimme jossain vaiheessa Stockan jouluikkunoita ihmettelemään, ja siinä olikin monenmoista katseltavaa. Lapset hirisivät rotalle, jolla oli muffinssivuoka lentänyt päähän. jouluikkuna

Mielettömiä sommitelmia ja huiketa kekseliäisyyttähän noiden ikkunoiden rakentaminen vaatii. Tässä vielä muutama otos Stockan ikkunasta.

jouluikkuna siilit

IMG_6931 IMG_6932 IMG_6928

Seuraavassa postauksessa kuvia Sokoksen ikkunasta. Tästä alkaakin tulla meille uusi perinne, että käydään joulun alla ihastelemassa jouluikkunoita keskustassa. Lapsena sitä olisi ollut kyllä ihan lumoutunut vastaavasta, mutta eihän siellä pohjosen Torniossa tällasista ollut tietoakaan 🙂 Oli Jaalan lelukauppa ja Tamppiksen lelupuoli. Nykyisin tilanne jo hieman toinen Ikean ja kauppakeskusten tultua, mutta luulenpa, että jouluikkunat eivät yllä tälle tasolle siltikään. Tulkaapa siis sukulaiset ja ystävät joulua haistelemaan Tampereelle! Joulutorikin taidetaan avata ihan pian.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s