Sokoksen jouluikkunat ja pinkkiä pikeeriä

Jätä kommentti
Yleinen

Näin se vain menee, että jouluaika on kiireistä tälläkin yrittäjällä. Mutta tässä vihdoin ne lupaamani kuvat Sokoksen jouluikkunoista. Tytöillä riitti niissäkin paaaaaljon ihmeteltävää ja ihasteltavaa.

IMG_6900

Veikeitä tonttuja roikkui siellä täällä, ja nukkelapsia oli sijoiteltu herkku- ja lelukauppojen ikkunoiden eteen ihastelemaan sisällä olevia asioita.

IMG_6896 IMG_6897 IMG_6903 IMG_6909 IMG_6911

Sokoksella olisi voinut jättää myös kirjeen joulupukille, mutta emme jaksaneet jäädä jonottamaan nälkäisten lasten kanssa. Piparinkoristelu sen sijaan kiinnosti molempia tenavia, niimpä suuntasimme kahvilaan piparinkoristeluun. Siellä olikin koristeet valmiina ja pikeerit odottamassa pikkukätösiä.

IMG_6916

Pienempi neiti pisti suun makiaksi yli jääneillä koristeilla, ja lopuksi pipari pakattiin hienoon sellofaanipussiin.

IMG_6919

Viime viikonloppu menikin sitten minilomalla Helsingissä, mutta aikaa oli rajallisesti käytettävissä, joten ehdimme vain piipahtamaan keskustan hulinassa. Stockan jouluikkunat ja jouluparaati jäivät siis näkemättä tällä kertaa. Miniloman kohokohta oli käynti eräässä tajuttoman hienossa taidenäyttelyssä, mistä kuvia seuraavassa postauksessa. Vi hörs!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s