Pohjoista vimmaa

Jätä kommentti
Yleinen

Hanna Kanto – unknown land.
Kiitos upeasta taidenäyttelystä ja tilaisuudesta sukeltaa pohjoisen vimmaan ja uskomatonta tähtitaivasta ihailemaan. Olet super.

IMG_2497.JPG
Näyttely Korjaamolla on jo ehtinyt loppua ja seuraavan kerran teillä rakkaat lukijani on mahdollisuus tutustua Hannan töihin New Yorkissa yksityisnäyttelyssä. Kerrankin hyvä syy lähteä New Yorkiin 🙂

IMG_2501.JPG

IMG_2502.JPG
Erityisen vaikuttavia olivat nuo Hannan isot työt. Ja niistä vielä erityisesti tämä alla oleva. Galleristi ihaili myös itse näitä suurikokoisimpia töitä, niitä kun ei ole ennen Hannalta nähty. Pikkulikkamme on kuvassa mittasuhteiden ymmärtämiseksi ja oli hän aika hellyttävä näyttelyvieras muutenkin uhmaiässään. Polki jalkaa näyttelyhuoneen nurkassa ja sihisi hampaiden välistä ”tylsää, tylsää”… Kuvaan hän suostui sillä, että sai käydä painamassa punaista ”nappia” (myyty-tarra) kun hetken jaksaisi seisoa taulun edessä.

IMG_2517.JPG
Galleristi oli muutenkin oikein mukava ja jutteli näyttelyssä kävijöiden kanssa sujuvasti. Oli mielenkiintoista kuulla tarinoita mm. siitä miten nopeasti ihmiset olivat tehneet ostopäätöksiä tauluista.

IMG_2504.JPG

IMG_2515.JPG
Näyttelyn jälkeen päivämme jatkui pikapyrähdyksellä Helsingin keskustassa ja siitä jatkoimme perhekeilailuun siskoni perheen kanssa. Oli kyllä mukava miniloma, jonka ehdoton kohokohta oli Hannan taidenäyttely.

Hannan töihin voi käydä tutustumassa myös www.hannakanto.com .

Have a nice sunday!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s