Jäisiä hedelmäherkkuja

Jätä kommentti
Yleinen

Tulipa tässä mieleen tällä sokerihiirellä, että mitä jos yrittäisi edes pikkasen vähentää tuota sokerinsyömistään. Työpäivän aikana on (liian) helppo  napostella kiireessä kaikkea valmista makeaa takana olevasta pakastimesta tai yläkerran jääkaapista. Hedelmien kuoriminen on liian sotkuista ja aikaavievää, kun tarve on tässä ja nyt kaikki-mulle-heti-mentaliteetilla.

apinahedelmä

Kaapista löytyvien tarvikkeiden tsekkauksen jälkeen päädyin seuraavanlaisiin jäädytettyihin, superhelppohin hedelmäherkkuihin. Ja tässä mentiin täysin improvisoiden, ei makutakuita eikä muutakaan varmuutta että tästä tulee mitään syömiskelpoista.

Surautin luonnonjogurttia ja appelsiinia sauvasekoittimella ja heitin sekaan hieman kauraleseitä. Pilkoin naistenpäivän herkuttelusta ylijääneet jättimansikat ja yhden banaanin.

mansikat appelsiinit

Valmiit jäätelömuotit odottivat pöydällä, ja täytin ne 2/3 asti täyteen appelsiini-luonnonjogurttiseoksella, sinne sitten sulloin mansikat ja banaanit suloisesti sekaan. Puiset jäätelötikut (nätimmät kuin kirkuvan väriset muoviset) viimeiseksi ja avot, homma oli jäädytystä vaille valmis.

jääherkut

Malttamattomana menin pakasteelle seuraavana päivänä. Otin eilisen tekeleet sulamaan ja annoin niiden rauhassa sulaa sen aikaa kun tein ruoan uuniin. Jädet lähtivät helposti irti muoteistaan, ja maku vastasi odotuksia. Kuka kaipaa tämän jälkeen enää normaalia sokerista jäätelöä… Njam och njut!

jogurttijäätelö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s