Herkuttelua ja huikeaa seuraa

Jätä kommentti
Helsinki / Loma / Matkailu / Ruoka / Sisustus

Viime viikonlopun sain viettää ihanan siskoparveni ja äitini kanssa Helsingissä. Viikonloppu koostui shoppailusta, (hyvin)syömisestä ja lämpimistä keskustelu- ja hemmotteluhetkistä. Loppujen lopuksi sitä huomaa kuinka samanlaisia ollaan, vaikka ikähaitari onkin suuri ja elämäntilanteet vaihtelevat. Siskot on aina siskoja ja heidän kanssaan vietetty aika kullanarvoista ja voi, aivan liian harvinaista.


habitat

IMG_4454

 Maistuva illallinen vappupäivänä LaFamigliassa, seuraavana päivänä shoppailua hela dagen keskustan putiikeissa. Illalla hemmottelua Lushin tuotteilla, ja kikatusta kun sisko kaivoi astetta järeämmät jalkahoitovälineet esiin 🙂 Sunnuntaiaamu aloitettiin brunssilla ja siitä kaarrettiin Kaivarin Kanuuna -kirppiksen ja jätskikojun kautta kotimatkalle. Mukavin muistoin ensi vuoden tapaamista odottamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s