Päivän tunnelmia

Jätä kommentti
Yleinen

Mukava päivä takana! Ihana kun pystyy talsimaan polkujaan släpärit jalassa. Ei tarvi kiskoa kenkiä jalkaan ja ähertää nauhojen kanssa. Takkiakaan ei ole muutamaan päivään tarvinnut. Kesä, niin kesien kesä on aivan oven takana!

 
   
  

  
 Huomista 10-vuotishääpäivää fiilistellyt etukäteen, kampaajalla käynyt, lasten hoitokavereille ja hoitajalle kortteja ja lahjoja väsäillyt, kukat huomiselle hankkinut…

Huomista juhlapäivää varten kävin hankkimassa raparperitrifleen ainekset, tuli niin vastustamattoman näköinen ja kuuloinen ohje vastaan. Ohje: Raparperitrifle. Katsotaan mikä on lopputulos jos sitä ylipäätään ehditään huomenna tekemään kun meinaa tuolla mun toisella puoliskolla olla niin kiireitä töidensä kanssa. Mutta katsotaan katsotaan. Huomena myös lapsilla viimeinen hoitopäivä ennen kesälaitumille lähtöä, ja kevätjuhlat ulkosalla tiedossa. Eiköhän siis huomennakin ole huikea päivä! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s