Metsässä Alvarin kanssa

Jätä kommentti
lapset / metsä / valokuvaus

Syyskuun mahtava valo innosti minua ottamaan vauvan kainaloon ja suuntaamaan metsään kuvia napsimaan. Mikä tuoksu ja mitkä värit! Toivottavasti onnistuin jotain tästä lähes taianomaisesta hetkestä taltioimaan teidänkin ihmeteltäväksi. Pitäisi vielä nuo isommat muksut saada jonain päivänä tuonne kuvattavaksi, ja toinen ehdottomasti käymisen arvoinen paikka kameran ja lasten kanssa olisi Hatanpään Arboretum. Siellä voisi olla ruusutkin kukassa vielä…

Tässä jotain kuvia meidän metsäreissultamme. Metsä alkaa siis niinkin kaukaa kuin takapihaltamme. Se on kyllä niin kummallista, että mielummin sitä muka jumittaa sisätiloissa ja huolehtii kaiken maailman murheista ja tekemättömistä töistä, kuin ottaa muutaman askeleen ja pääsee keskelle mahtavia tuoksuja ja raitista ilmaa. Menkää siis metsään, ihmiset 🙂

IMG_8840IMG_8860

IMG_8839

IMG_8853

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s