Alvarin hoitonurkkaus

comment 1
Koti / lapset / makuuhuone / Sisustus

IMG_9059 IMG_9058 IMG_9061

Viimein sain valmiiksi tän Alvarin hoitonurkkauksen, kun käytin eilisen ”lepopäiväni” siihen. Edellinen päivä kun oli ollut yhtä säntäilyä Ideaparkin ilmaisten hattaroiden ja ties minkä muun yhtä tärkeän asian perässä. Illalla sänkyyn kaatuessa totesin miehelleni, että nyt tajuan mitä tarkoittaa kun ei jaksa eväänsäkään liikauttaa 😀 😀 😀

Ikea goes art -juliste oli maton alla suoristumassa monta viikkoa, kummilahjana saatu taulu odotti naulakon päällä. Kuvat tulivat Photoboxilta parisen viikkoa sitten ja odottivat nekin seinälle pääsyä. Ruuvimeisseli käteen, nastoja ja teippiä, Alvar päikkäreille… Kerrankin löytyi kaikki valmiina kattokoukkua myöten, eikä tarvinut lähteä säntäilemään rautakauppoihin tarvikkeita hakemaan.

Ennen vauvan syntymää hankittuun Ikean lipastoon mahtuvat hyvin kaikki vauvan tarvimat vaatteet ja tarvikkeet. Lipaston päälle heitetty talja on väliaikainen ratkaisu vaipanvaihtohommiin. Aikeissa on tehdä puiset ”hoitopöytäreunat”, jotta poju ei pääse itseään kiepauttamaan lattialle vaippaa vaihdettaessa. Kukan pöllin tyttöjen huoneesta vanhemman neidin vastustuksesta huolimatta ja naulakko on keväällä hankittu Kodin1:stä. Hoitonurkkaus on meidän makuuhuoneessamme, ja nyt pitäisikin jatkaa samalla moodilla koko makuuhuoneen sisustus loppuun. Niin hyvä mieli siitä tulee, kun saa jotain tehtyä mitä on pitkään aikonut. Tänään onkin sadepäivä, joten sisällä tulee oltua joka tapauksessa, ja eilisen jäljiltä ruuvimeisselit ja ruuvit, teipit ja muut ovat vielä näkösällä. Hoplaa ja hommiin!

1 kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s