Uusia makuja aamupalalle

Jätä kommentti
aamupala / Ruoka

Rauhallisina arkiaamuina ehtii välillä panostaa siihen, mitä suuhunsa laittaa. Tässä oma toimiva comboni aamupalaksi. Pari palaa leipää hyvillä, hieman erilaisilla täytteillä ja Luomujogurttia muutamalla mainiolla lisukkeella.

  
   
 Leipänä Vaasan 100% kauraleipä paahdettuna. Tuoreena sama leipä menee mainiosti ilman paahtoa. Koitan välttää vehnästä ja rukiista leipää toistaiseksi, kun vatsa ei niistä tunnu tykkäävän. Jos tykkäät tummasta leivästä, se käy paremmin kuin hyvin kauraleivän tilalle.
Leivän päälle levitin avocadoa voin/margariinin tilalta. Sen päälle pippurista kinkkuleikkelettä, salanovasalaattia ja pikkuruisia luumukirsikkatomaatteja. Suolaa ja pippuria voi hieman ripauttaa päälle, jos haluaa syventää makuja. Pippurikinkku toimii sen vuoksi tässä niin hyvin.

Valion maustamaton luomujogurtti on kyllä täysi kymppi. Täyteläistä ja ei yhtään kirpeää. Jogurtin lisukkeena pakasteesta vadelmia, luontaistukusta mulperimarjoja ja Paulun’sin granolaa kourallinen. Hunajaa voi halutessaan lisätä muutaman raidan. 

Vihreää teetä – tällä hetkellä ihan perus Lady Green toimii minulle – ja vettä lasillinen. Siinä se. Vatsa kiittää kuiduista ja hyvistä rasvoista. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s