Jouluinen värityskuva

Jätä kommentti
joulu

Tässä vielä viimeisten joulusiivousten lomassa ajattelin teitä kanssakulkijoita ilahduttaa tekemälläni jouluisella värityskuvalla. Toivotaan, että mahdollisimman monessa kodissa on tulostin ja tulostaminen onnistuu.

Istukaa siis rauhassa alas, ottakaa kuppi glögiä ja muutama hyvä konvehti, ja värittäkää itsellenne joulurauha 🙂 Hei, ja tägää valmis värityskuva instagramissa #arjenkultaa, olisi kiva nähdä miten erilaisia värityksiä syntyy!

Alla tekovaiheen kuvia, ja valko- ja mustataustainen versio. Suosittelen värittämiseen valkotaustaista, ja onhan se myös tulostinystävällisempi. Tässä vielä linkki tarkkaan PDF-tiedostoon, jonka voit avata ja tulostaa suoraan siitä. joulukortti_colorme2015

Joulurauhaa!

joulukortti_colorme2015_valk

© elina kristo

joulukortti_colorme2015_musta

© elina kristo

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s