Lunta tulvillaan

Jätä kommentti
joulu / luonto / metsä / piha / Puutarha / valokuvaus

Tuprutus maalasi maiseman kauniiksi ja ruukkuun unohtunut hortensiakaunokainen sai armollisen lumipeitteen toissa yönä. Taidankin jättää sen ruukkuunsa talvehtimaan, kun noin kauniilta näyttää lumivaipassaan. 

Tämä talvi on alkanut toiveikkaasti! Luistelukenttiä on jo jäädytetty, rinteitä avattu ihan näilläkin huudeilla ja ensilumenlatu on saanut ensimmäiset hiihtäjänsä. Luistimia on kaivettu esiin ja lumilautakin huutelee pussistaan raittiimman ilman perään. 

Mieli kirkastuu, kun ulkona on valoisampaa, ja tunnelma ja olotila hiipivät kuin varkain vähän nopeampia askelia kohti vapahtajan syntymäjuhlaa. Lapset iloitsevat äidin kanssa jäälyhtyjen tekemisestä ja kukin vuorollaan täyttää ämpäriä kylppärissä. Ihmettelevät vieressä, kun kaadan ylimääräiset vedet ämpäristä ja otan valmiin lyhdyn esille. ”Äiti, miten siihen tulee aina aukko tuonne ylös? Äiti, voinko täyttää jo seuraavan ämpärin?” 

Pakkasenkirpeän aamun siivittämänä on ilo suunnata kohti viikonloppua. Kutkuttava kokeilu tiedossa herkkukokkailujen puolella, siitä lisää myöhemmin! 

Nautitaan yhdessä talvesta ja tehdään viikonlopusta hyvä itselle ja läheisille.  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s