Joulukalenteri itse tehden •  10 vinkkiä • ja ARVONTA ! ✨

Jätä kommentti
Askartelu / DIY / joulu / Joulukalenteri

Etsiskelin teille lukijani ideoita joulukalenterin toteuttamiseen Pinterest  muusanani. Löytyi jos jonkinlaista viritelmää, mutta nämä kaikki ovat toteutettavissa melko helposti, pientä mielikuvitusta käyttäen 🙂 Lisäksi yllärinä blogihistoriani ensimmäinen arvonta! Ohjeet osallistumiseen postauksen lopussa. Palkinto on pieni, mutta sitäkin hienompi, toisin sanoen aivan huippu!!

Mutta nyt kalenteri-ideoiden pariin, inspiroitumisvaara 🙂 

Kuvien alla linkit kyseiseen joulukalenteriin. 
http://pin.it/1qYMR6s

1. Eukalyptuksen (tai vaihtoehtoisesti pistaasin) oksia, puun oksa maalattuna, mustaa lankaa, klipsuja ja keskenään sointuvan värisiä pussukoita. Numeroinnin voit tehdä mustalla tussilla.  

http://pin.it/snecFE_

2. Tauluhyllylle pussukoita sievän riviin. Väliin muutakin kuin pussukoita – viherkasveja, kynttilöitä, joulukoristeita – niin ei mene liian yksitotiseksi. Pussukoita löydät askarteluliikkeistä. 


http://pin.it/4VrVlgl

3. Tässä ensimmäisen kuvan kanssa samantyylinen, mutta runsaampi ja rönsyävämpi ratkaisu. Havua oksan ympärille ja kiinnitys rautalangalla, erikokoisia ja erilaisia paketteja samanlaiseen paperiin käärittynä.


http://pin.it/KrsLi4u

4. Rautalankahengareita ja kirjekuoria kuusenmuodossa. Pidä sävyt maltillisina ja asettele väleihin kaikkea mikä ei välttämättä niin jouluun liity, kuten villieläimiä. Kaikki sävy sävyyn kuitenkin. 

http://pin.it/McGbeqo

5. Tää on iisi. Ellei kotoa löydy koiraa tai innokasta taaperoa. Kaunis puulaatikko tai punottu kori ja samanvärisiä/sävyisiä paketteja numeroituna. Pakettien koko ja muoto vapaa. Joulu joka päivä isoilla paketeilla. 

http://pin.it/xyornVU

6. Portaikkokalenteri. Asettele tiiviiseen rönsyilevään tyyliin tai hillitysti joka toiseen väliin pitkin matkaa. Tähän voit laittaa mitä mielikuvituksellisempia juttuja roikkumaan. 

http://pin.it/wbtQZaI

7. Simppeli, eikä tarvitse kovin isoja yllätyksiä sisälleen. Kiinnitä kuoret esim. canvastaulupohjaan tai styroksilevyyn. Leikkaa tarrapaperista numeroille ympyrät ja taiteile numerot niihin mustalla tussilla. Koristele makusi mukaan. 


http://pin.it/C643XgU

8. Tämä on ihana. Ja vaihtoehtoisia toteutustapoja on monia. Jokainen päivä tuo uuden, mukavan muiston mieleen. 

Kuvat voit tilata esimerkiksi LaLaLab-sovelluksella suoraan puhelimen kuvista. Äärimmäisen helppokäyttöinen ja hauska sovellus. 

Kuvassa näkyvän vaijeriklipsusysteemin sijaan voit käyttää mitä tahansa narua tai lankaa, ja esimerkiksi puisia pyykkipoikia. Niitä löydät ainakin Sinellistä. Kehyksiä ei välttämättä tarvi ollenkaan. Ehkä mun suosikki. 


http://pin.it/mP2miit

9. Tätä purkkia olisi kiva penkoa ja samalla hieman kokeilla, mitä pussukoissa mahtaa olla sisällä 🙂 Tarvit jälleen paperipusseja, kynän, ison lasipurkin esimerkiksi Ikealta tai mielummin kirppikseltä ja kauniit jouluvalot. Laita ainakin osaan pusseista jotain joululta tuoksuvaa, niin aina korkin avatessa saat yllätyksen mukana lisäripauksen joulutunnelmaa.


http://pin.it/DxXUbfn

10. Tässä rönsyillään, mutta luonnonläheinen linja pitää. Muoto ja koko on vapaa, kunhan pidät värit harmoniassa. Henkaria voit metsästää esim. Design Boulevardista tai Clas Ohlsonilta.  

Ja nyt, ka-pum!! Arvonta!!
Voita itsellesi ehkä maailman söpöin joulukalenteri, MeriMerin tähtinauha! Joulukalenteriarvonta tehdään yhteistyönä Pirkkalan Confetin kanssa, joka myy näitä ihanuuksia. 

Osallistu instagramissa (@elina_arjenkultaa)  tai Facebookissa (Arjen kultaa) tägäämällä ystäväsi julkaisun kommenttikenttään ja kertomalla, mitä haluaisit itse saada joulukalenterin luukusta. 

Ja HUOMIO! Tuplaa osallistumisarpasi tykkäämällä Arjen kultaa ja Pirkkalan Confetin Facebook-sivuista. Kalenteri arvotaan ensi maanantaina 21.11 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Facebook ei ole mukana arvonnassa, Pirkkalan Confetti ja mun blogi sitäkin enemmän.

Aijai, mahtava päästä arpomaan, ja vielä näin kivalta yhteistyötaholta. Confetin omistaja on neljän lapsen äiti Susanna ja Susannan sanoin ”Elämässä täytyy olla tilaa iloisille asioille, juhlille ja seikkailuille.” I agree!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s